hina sangat ke sekolah KAMPUNG ??!

Tuesday, April 12, 2011 | 5 talkiey²


Assalamualaikum !
korang , can i ask u something ? hina sangat ke sekolah
kampung ? bagus sangat ke skolah bandar tue ? answer me plis !
kitorang taw la , skola bandar tue sekolah elit . sekolah kluster gituk ! 
x main la skolah kat kampung ni . dah lah kampung , cakap ENGLISH 
pn x pndai . dah la budak sekolah kampung  semua nya tak CANTIK !



memang orang bandar macam ni ke ? dah tahu bency npe
pindah sini lak . pergi lah cari skolah yg kat bandar . buat pe
datang kt skolah kampung ni law setakat nak kutuk² je .
wahai adik diana myra ku syg ! kowt ye pn nk ktuk orang , cermin lah
diri tue dlu . macam lah adk tue cntik cgt ! law xde crmin , meh akak tlg belikan .
 ahakz ! uppps ! tak ingat . orang bandarkan kaya² . tak kan cermin stu
pn xleh nk beli . pe la eiyna ni .yela , kte ni kan x cerdik cm orang bandar .
adik ! kalau b.i adk stkat dpt B , xyh la nak duk bangga cgt .
ingatkan terror ENGLISH yg duk kutuk² orang tue . rupenya hampeh !
 tak pyh la nk tunjuk adk tue power cgt bub adk  sebenarnya tunjuk
 yg adk tue PENIPU n tak boleh nak di percayai n menunjukkan adk tue
 lebih teruk dari budak sekolah kampung . jangan la mentang² kitorang dk 
kt kampung adk ingat kitorang ny xcerdik ! kitorang pn ade akal n masih
boleh berfikir ! law ase adk tue bagus cgt , nape couple ngn budak 
kampung lk ? clzt hujung lak tue ! ye lah , adk kan the most yg pling cntik .
 mesti ramai yang dk tergila² kat adk . setakat kitorang kt kampung
 ny sebelah mate pn orang xpandang . x gituuu ?? even  kitorang 
sekolah kampung , tapi kitorang xde lah social cgt cm adk .sampy 
malam pn xblek umah ! seteruk² nya kitorang ny , kitorang kuar petang je .
 malam kitorang tidow n xjadi kupu² malam ! don't u dare to judge the book by it cover !!




Jom talkiey²

puterihikayat said...

dia gila ker? sewel...haha

ama said...

nak yg lg kaw? bongok.. lupa daratan. sedar la sikit dye punye nenek moyang asal usul dr kg jugak.. nak ckp org kmpung x cantik? thats mean atuk nenek ko pon x cantik la.. kalo benci,tukar skola. behenti trus pon boleh. otak letak kat kepala. bukan kat kepala lutut ye.

eiyna zhafirah said...

puteri hikayat> yla kud . hihi
ama>hehe . tue la , sume orang xske dy . dy cm brlagak gtu . :(

Anonymous said...

eii,nymphnye aq ngn minah ni..
b'lgk je lbh..sewel~

eiyna zhafirah said...

biase la tue .
org bandar mmg cmni ek ?!hmm :(