segmen dan jom dapatkan 1000 follower bulan ini

Tuesday, June 28, 2011 | 8 talkiey²


! السلام عليكم

1000 followers dalam bulan ny ? erkk . bole ke ? sape la yang
nak datang jenguk blog kite yang biasa² je ny emoticon20  (ayat merajuk)
ada ke ? kalau ada , alhamdulillah :1:
okey la , pape pun syukran kepada semua yang sudi follow
blog eiyna ny yang tak seberapa dengan blog korang yang cOol
dan menarik tue . perhatian+ kasih sayang  korang tue amat di hargai .
eh , eh .hape yang eiyna melalut ny . hihi . *perasan la eiyna ny .
walaupun blog eiyna ny baru je di buat 3 bulan lepas , kawan² eiyna kat sini
dah pun cecah 3++ . walaupun lebih kurang sebulan eiyna 0ff
sebab exam+pergi buad umrah . alhamdulillah , thanks korang sebab sudi  jadi 
kawan kite . blogger-emoticon.blogspot.com   thanks jugak sebab sudi bagi teguran or nasihat untuk
eiyna selama kita jadi kawan . eiyna amat menghargainya . blogger-emoticon.blogspot.com

oke la , berbalik kepada segmen ny . hadiah lumayan menanti
anda . ngehehe . jom skodeng !!

Hadiah-hadiahnya ialah , jeng , jeng , jeng ! Down

  • semua penyertaan akan dimasukkan ke dalam senarai bloglist penganjur yang baru.
  • 30 penyertaan terawal akan mendapat promosi di dalam artikel-artikel penganjur.
  • 3 penyertaan terbaik akan dapat hadiah misteri

amacam , berminat ?!hihi . klik wink 

p/s:korang dah di anggap macam kawan eiyna sendiri .
tiada istilah follower dalam sesebuah persahabatan .
i love to be one of your friend !thanks .



Jom talkiey²

Belogcintasaya said...

berminat!! tp nak tgk cmne syarat2 jap. hehee

zieyzain said...

sy sapott awk!! semoga berjaya yahh =)

Zawifatul Aziah said...

sy dh jadi kawan awak jugak :)

PCL said...

salam singgah , support anda menuju ke 1k follower..semoga berjaya..usaha pasti jaya !