jogging+jalan

Sunday, July 03, 2011 | 4 talkiey²


! السلام عليكم


selamat malam semua+selamat menuju ke alam mimpi yang indah lagi
mengasyikkan . cewaaaahhhh ! haha . *bajet mengantuk .
oke , nak story sikit pasal sukan pagi tadi . ekceli eiyna tak lari pun tadi . hehe
jalan je banyak . dari mula-mula larian tue start sampai la habes eiyna 
dengan kengkawan jenjalan dengan gaya yang rileks nya sambil buad muka 
selamba +tak bersalah . haha . tapi syok jugak la sebab tahun nie tahun 
akhir eiyna sekolah kat situ . bes giler tadi . sambil jalan sambil berborak !
lalu depan cikgu buad muka seposen mintak penampor ! haha

time dah nak sampai tue sempat lagi singgah beli air jambu tepi jalan
depan sekolah tue . biasa lah dah jalan+borak tue tekak pun dah
tentu kering . ummpph ! sedapnye dapat hirup secawan kopi fresh
guava . hihi . smbil jalan sambil minum . dah sampai tue cikgu bagi
nasi +air free . memang gempak la . haha



nota kecik lagi kiut : hope kepada yang dah folo eiyna tue tinggalkan jejak korang ek . tak pun pastikan korang dah letak link korang . baru senang eiyna nak pergi guling² +folo blog korang .



Jom talkiey²

blogtube said...

syoknyer... berjogging 'dah lama x wat amal camtu time pepagi!....'


blog eiyna tersenarai dalam list terjah bersama myobw...

iPai said...

heheh ... nanti jangan lupa datang .. mesti guling2 tau .. takleh tak guling2 ..

sedapnya jambu .. waaa ....