kenapa butang follow suka main nyorok nyorok ?

Sunday, July 10, 2011 | 10 talkiey²


! السلام عليكم

huwaa ! kenapa butang follow nak main nyorok nyorok dengan kita 
sedihnya . sampai hati dia . tak nak kawan . ayat merajuk -.- kenapa nie 
u dah tak sayang dekat i ke . uhukk  mulai hari nie kita berpisah . *bila masa kita jalin
hubungan ?! u jangan cari i lagi . u jangan call i lagi  nyesal nanti baru tau T.T di sebabkan u ,
 i dah hilang semangat nak blogwalking tau . balek la u . i rindu dekat u . muahahah
mengarut aje la eiyna ni . nak kena geget nie . haha . mana butang follow
nyorok nie  dah jenuh nak mencari nihh .suka main nyorok nyorok tau . menci lah macam nie !



Jom talkiey²

najihah said...

sama la dengan kawan saya...butang follower dia pun nyorok jugak..

khai said...

dy nak main sorok-sorok dengan awak la tu..

izatty fatihah said...

thla , xde smgt nk blogwalking lau cenggini . huk2~~ :p

Elih Japahar said...

same jugak yg menimpa kita semua ni...

Sunah Sakura said...

hehehe..sabar eks.. tu ade je tu... ;)

Miss Cupcake said...

kalau ikut suggestion saya,birlah hilang button follow ngn followers nyer sekali!!
letak je tumblr follow button..ada tuto kat google..taip je tutorial follow n dashboaard tumblr button..macam kat blog saya,org nak follow pun boleh.
tak payah yg button followers tu..kan senang..suggestion jea..nak tahu,tgok blog saya,belah kanan atas..

eiyna zhafirah said...

@Miss Cupcakeoke , tengs ek ats suggestion tue :)