trial dah abes , spm pulak nak datang !

Wednesday, September 21, 2011 | 4 talkiey²


alhamdulillah ! akhirnye selesai jugak trial spm..horeeyy ! muahaha . horey horey jugak..
spm dah makin dekat . belom mase nye lagi nak horey . kena tunggu 01-12-2011 baru bole horey ! kih3 . lame nye tak menyentuh blog usang ny . tak sempat dowh . ny pun duk tengah blogwalking dekat blog followers eiyna . baru sempat la . tak de mase T.T ny pun nak online kejap je . btw thanks la kat korang yang sudi bersusah payah folo blog usang ny walaupun dah lame tak berupdate ! hehe
asal la soklan trial sume nye susah ?! adoiya . poning pale eden taw ! pape pun spm dah tinggal 53 hari lagi . dah tak de mase dah nak enjoy sakan . huhu . pray for me yeah (^.*)



Jom talkiey²

Shaherah said...

boleh shera tanye.. jadual SPM dah dapat ke? Nanti bgtahu shera ea.. shera nak tahu.. ^_^

eiyna zhafirah said...

@Shaherah shera tgk kt sini http://www.moe.gov.my/lp/files/spm/2011/JADUAL%20WAKTU%20SPM%202011%2031%20MEI.pdf

Shaherah said...

wah thanks yah.. ^_^