Alahai kotak followers !

Thursday, December 22, 2011 | 16 talkiey²


Lately ny , ramai betol orang guna template blogskin . syok memang lah syok .
tapi yang tak syok nya kalau korang tak letak kotak followers ! macam mana nak follow korang ? :(

Ala , kan kitorang dah letak kat atas tuh . tak nampak ke ?!


memang lah . tapi kalau nak follow guna button tue , limit nya 300 blog je korang bole follow ! kalau tak pecaye , ce try !
sebab tue kekadang bila ada orang BW kat blog kita , dan tinggalkan pesanan
yang dia dah follow blog kita tapi bila kita check , tak ada pun . lepas tue mula lah cakap

kalau tak follow , jangan cakap follow . huh !

mesti korang marah bila ada orang cakap dia dah follow kita , tapi bila check tak
follow pun . sebab tue lah korang kena letak kotak followers . senang untuk orang
nak follow kita .

bila guna blogskin , memang lah tak di sediakan kotak followers. tapi korang masih bole letak . just pergi kat Google Friend Connect . then , korang klik add the member gadget . korang customize la kotak followers korang tuh .
lepas tue klik kat generate code . dah tue , copy + paste la kat korang punya template .

10,000 langkah untuk hidup yang sihat !





Jom talkiey²

Nurul Husna Kim said...

Betul tu. ._.
Bukan susah sangat pun letak widget followers yang betul kan? :)

simple je tapi memudahkan :)

Lady Shana Sweet said...

yeker dear?? abeh?? canner nak delete kotak follow tu..? huhu

Marina said...

betul2...kadang sampai klik berkali2 untuk follow..tatau la dah follow diorang ke belum...

eiyna zhafirah said...

@Nurul Husna Kim yupp..baru senang nak follow..
hehe

eiyna zhafirah said...

@Marina tue la..jadi was was pulak dah follow ke tak..

aimie amalina said...

betol2
maseeehhh utk info iniii
hehehe :)


comei je belog die

cik nara omey said...

kotak follower amat berguna..huhu

iizla said...

nice blog.

sy dah follow awak!
slm kenal..

Balqis Azhar said...

betoiii2..
sokong gilakk!

Shaznina Sofia said...

mcm mne nk letak eh follower nyh?
klo nk letak follower dulu x boleh eh??

mieya mieyra said...

nk sye punya x lepas