Di kutuk gara gara hina Kpop ??

Wednesday, December 07, 2011 | 5 talkiey²


siapa peminat kpop ?? tekan butang like cepattt  !!! hahaha

kesian pulak dekat sorang budak ny . kena maki hamun hanya kerana benci
kpop ! dah dekat 5** lebih orang kutuk dia , ramai tak ramai nye
peminat kpop ! hehe . dalam sekelip mata jadi fofular sebab buad entry pasal
benci kpop ! muahaha . kot ye pun korang marah kat dia sebab dia benci
kpop tak kan la sampai macam tue sekali . berfikir la berlandaskan agama
bukan berlandaskan nafsu . dia pun manusia macam korang jugak .
ada hati dan perasan . walaupun tindakan dia tue salah , tegur la dengan
cara yang berhemat .

 nie la entry dia yang mengundang kemarahan peminat kpop !



nie pulak antara komen komen peminat kpop




nobody perfect .

law nak pegi blog dia , tekan cni . tapi jangan korang pulak yang
pegi maki hamun dia . sian dia .


aik , kenapa cemberut je tue . iklan ek ? hehe . oke oke 
yang ny betol betol . hitt !




Jom talkiey²

Farhah said...

hahaha tibe paah pn sentap sbb minat kpop jugak :P

thanks for this entry. nak gosip psl budak ni dkt my blog jgk ea. i'll credit the source from ur blog ;)

eiyna zhafirah said...

@Farhah :D welcome :)
silekn, no need to credit :)

izatty fatihah said...

haha smpai hati die ckp yoseob xensem..mmg xensem tapi kiut ^_~

tapi die pon salah jgk..klau xsuke diam2 jelah..xpyh maki2 gne ayt2 sumpah seranah bagai kan2 :)

eiyna zhafirah said...

@izatty fatihah kejam betoii budak tue ! hehe .
yupp , tol tue .
silent is the best .

ahsfantasy24 said...

Huhu..
kesian budak tu,
ada orang gua identiti dia,hu2