semuanya pasal online

Tuesday, March 06, 2012 | 2 talkiey²


baru2 nie, eiyna ada post kat majalah.com about dropship..dan suruh diorang email kalau diorng perlukan agen dropship..banyak responds yang eiyna dapat suruh jadi agen diorang..dan ada satu email yang eiyna dapat dari Jerry Lim yang tertulis begini..

Greeting,I am sorry to contacting you through this medium.I choose to reach you through it because it still remains one of the fastest medium of communication.I am Mr Jerry Lim,I was moved to contact you and see how best we can assist each other.I have an important business discussion i wish to share with you which I believe will interest you.I want to transfer USD9.7 million (Nine Million and seven Hundred Thousand US Dollars) to your Bank account in your country for investment on properties,hotel or as you may choose and I need your assistance to receive this fund and also invest the money for me. I will give you details about this transaction as soon as you respond.Lets get this done urgently.I will like to finalize this transaction with you as the bonafide beneficiary before my arrival in your country for partnership investment agreement.On getting your response, we shall agree on the percentage ratio on how the funds shall be splitted between ourselves.Be re-assured that this business is 100% risk free.Please kindly get back to me immediately via my private email address only: (jerry.lim47@yahoo.com ) to enable me enlighten you on how we can proceed.In your reply please tell me more about yourself and include your telephone number for easy communication. Sincerely,Mr.Jerry Lim. 

mak aihh..biar betui !! seram sejuk dibuatnya..kita nak jadi agen dropship je, bukan partnership..buat hotel ??? kita belom cukop umo nak fikir gitu-gitu..lagipun , korang rasa dia betol2 seriuos or what ? takut jugak bila dapat email macam nie..
dan masa dok nghadap fesbok tadi, tibe2 terklik kat satu pages nie..pages pasal Senarai Penipu Online Malaysia Detail. memang banyak lah scammer terutama di mudah.com. rasa takut pulak nak jadik agen dropship..tapi insya Allah ,supplier eiyna nie 100% bersih dari penipuan..
minggu depan , insya Allah, eiyna akan update pasal koleksi barang yang eiyna jual di blog satu lagi yang baru di buat..hehe..nanti usya-usya lah yer..:)



Jom talkiey²

izatty fatihah said...

dropship tu ape eiyna?
waa bakal businesswoman nie. hihi ^^

eiyna zhafirah said...

@izatty fatihah hehe.. dropship tue kire macam kita tolong dia jual barang dia :)