tutorial for u !

Thursday, May 30, 2013 | 18 talkiey²





Jom talkiey²

Cahaya Cinta Kami said...

hai...:)
adiela nk tnyelah...mcm mne nk wt ble kte tulis ayt2 then ad pic yg comel2 kuar kt tepi pic 2..comtoh mcm awk tulis nk req tutor?then tnde soal 2 yg comel cm kartun 2...cm ne erk?plez help me....

eiyna zhafirah said...

aiy :)
ow,law yg tue akak pgi kt http://daretoclickthis.blogspot.com/2011/01/emoticons.html .kt ctu byk pic yg chumel² . pstue law nk ltk lm entri , cme copy image n pastekn kt entri tue .

Nurulnasuha said...

eiyna,camne nk tukar outer-wrapper yg bentuk petak ni jd bentuk len,4 example cam eiyna ni..

eiyna zhafirah said...

border background k ??

EiFa cuteAtLast ♥SUMM3R lovE♥ said...

salamm hye..nice blog folow me to at eifacuteatlast.blogspot.com ... nak tnye cmne nak wat at adress kte begerak at ats tuh erkk??? yg Assalamualaikum!^^ ini belog saia tuh...?? die bgerak2 ?? cm ne yerkk...????

eiyna zhafirah said...

w'salam , aiy .
tengs :) . done follow u tOo :)
oww , law yg tue akak tgk kt tutorial title bar marker :)

eyka haron said...

salam , nk tanye mcm mana nak buat tab mcm kt tepi tu , bila mouse gi kt situ je tros bende tu menurun . alaa , macam mane nak ckp ni , paham x ? :)

eiyna zhafirah said...

w'salam :)
phm :) yg tue tgk kt tutor dropdown menu :)

miss tifa said...

hai..:)
na tnyew.mcm mne eh buat u punye coret2 tu boley di-scroll kan??dah lame crik.dlu penah jumpe satu tuto.tp xlps buat.;'( tlg boleh??

eiyna zhafirah said...

aiy :)
ala , cian kt akak .
oke , nt sy tolong ek :)

Nurul Liyananina said...

boleh buat tutorial untuk cursor tak? setiap kali buat cursor mesti tak jadi..

Fitriah Ayn said...

macam mane nak buat page screen???ps2,awk amik mane layout ni coz cantik laa...

نور عملينا زهافيرح said...

sy download :)
layout tue sy amek kt http://cute-backgrounds.tumblr.com/

Miss Cupcake said...

slm..sis cmner nak buat border shoutbox yg cntk?mcm sis punya..saya xde photoshop.ada photoscape.sis,need ur help::))

missunguviolet said...

salam . awak, nak tanya mcm mana awak buta signature bwj post yg comel nama awak tuh erk ? geram lak tengok . hehe

eiyna zhafirah said...

w'salam :)
ow , sy edit kt photoshop :)

farah hassan basri said...

salam..nak tnye la.cm ne yer bwt menu tab mcm kt follower,like,talkiey. cm yg awk bwt.tringin cgt nak bwt.bole bg tuto tak.tq