segmen:ben ashaari dan gambar terbaik

Saturday, July 30, 2011 | 12 talkiey²


! السلام عليكم

Santai Bersama BEN ASHAARI

oke , di sebabkan rasa boring+bosan sedang berperang dalam
diri memaksa tangan bergerak menaip sesuatu menyebabkan
eiyna dengan perasaan eksited+cerianya nak join segmen abang
ben kite ny . muahaha 


taraaaaa ! ny la gambar terbaik yang pernah eiyna tangkap ! 
*walaupun korang cakap tak terbaik pun -.-  
gambar ny eiyna tangkap time pergi buad umrah bulan 6 lepas
sempena besday eiyna *terharunya .ada tisu tak ? mekah .very beautiful place !
waktu malam kat sana memang tersangat lah cantik . rasa tak puas je
duk kat sana . bila la dapat pegi sana lagi ek ?! tersangat merindui
kenangan di sana . itu lah kenangan paling terindah . rasa sedih+sebak je
time nak tinggalkan mekah hari tue T.T . hope dapat pegi lagi suatu
hari nanti . insha Allah !



add math di hati ku (!)

Friday, July 29, 2011 | 18 talkiey²


! السلام عليكم

lamanya tak post entri . kalau post pun pasal segmen jerr kan ? mesti korang
 boring tengok eiyna asyik post pasal tue jer -.- oke , sekarang
 nak story pasal ADDITIONAL MATHEMATICS ! kenapa pasal add math
 pulaks ?  macam la tak de benda lain nak story . ekcely kan , sekarang eiyna
 like sangat subjek ny . tak tahu kenapa . tiap kali time +math , mesti eksited
 nak study . hehe . nak pomot satu blog la . bole tak ? ala , bole laa ~
tak kira . nak pomot jugak ! muahaha *kejam
 nak pomot blog sir eiyna yang dah mengajar eiyna +math cara senang .
 memang terer+hebad glerr la  sir azam ny . dia antara salah seorang
 fasilitator untuk easy math . SMS jerr teros pandai +math . tak caye ?
 pegi la blog dia ! haha


memang tak rugi la belajar dengan sir azam ny + eiyna tersangat berterima
 kasih dengan sir azam sebab sudi ajar eiyna dari tak tahu pape pasal +math
 sampai berjaya dapat keputusan yang memuaskan . hope dapat A+ 
dalam subjek ny . biiznillah !


nota techik yang kiut 
ekceli SMS tue singkatan bagi simple math solution ! muahaha




SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Wanita

Friday, July 29, 2011 | 10 talkiey²


! السلام عليكم

!                                                                             LUNA LANUN !

nampak nanang post entri pasal ny teros tak buang masa nak join
sama . haha . nak join ? click banner ek .





MARI MENAMBAH FOLLOWER BERSAMA HANNAH TOTS

Thursday, July 28, 2011 | 25 talkiey²


! السلام عليكم


alolo , shomel nye baby ny . geram je tengok . hehe
techik techik da pandai maen fb ek . hehe
nak join ? klik banner yerr dear .





BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !

Thursday, July 28, 2011 | 5 talkiey²


! السلام عليكم

Santai Bersama BEN ASHAARI

wah ! baru je balek dari clazt tutorial kimia . nampak je entri segar malar abang 
ben , teros join tak hengat dunia ! muahaha .
nak join click wink



wordless wednesday #3 (spm)

Wednesday, July 27, 2011 | 10 talkiey²


! السلام عليكم



alamak ! trial dah dekat . gulpp ! tersangat lah takut -.-



alala , chomelll nye !!!

Monday, July 25, 2011 | 18 talkiey²


! السلام عليكم




alala , chomel nye !! geram je tengok . baby siapa ny ?
tak kan baby eiyna kowt ?! bila masa eiyna kahwin pulaks . spm pun
tak lepas ag . muahaha . siapa tahu , pegang pipi cepatttt ! haha
baby comey lotey nie milik Dr. sheikh muszaphar+ dr . halina lorhh !!
what ??? diorang dah dapat baby ! bila ?? tak tahu pun .
meh sini la nak citer . ce citer ce citer . haha .baby ny lahir pada 21 julai 2011 .
kalau tak salah nama baby girl ny SOPHEA ISABELLA . cute kan .
 ye ke ?? mesti korang tak caye kan ? tak caye sudah ! muahaha .
tengok tue , baby tue kenyit mata dekat eiyna la . awwww !
malu nye . *shy shy . haha . perasan la pulaks . apa apa
pun , eiyna nak ucap congrate kepada datuk+datin atas kelahiran
baby yang sangat comel ny . semoga kehadiran baby ny menyerikan
lagi rumahtangga diorang . amin .

terharunye abg beben sudi polo blog buruk ny . hehe
sekurangnye ada jugak orang fofular sudi polo blog buruks
ny . *ayat tak leh blah ! muahaha





SEGMEN : Mari Cari Kembar Blogger

Monday, July 25, 2011 | 18 talkiey²


! السلام عليكم


wawawa ! hatiku meronta ronta teringin nak join segmen ny ! hehe
oke , hari pertama eiyna lahir di dunia ny+ mula melihat dunia ialah
pada................

1 jun 1994

cantik tak tarikh tue ? ala , ckp la cantik !! muahaha
*perasan . nak join gk ? tekan la banner yee . haha 



Segmen BW pantas kotak bulat!

Saturday, July 23, 2011 | 19 talkiey²


! السلام عليكم


kotak bulat
blog yang sangat kiut sebab tema dia warna hijau . * i loike
sesangat green kaler . tapi pink pun lagi loike kowt . hehe
mendamaikan jiwa jiwa yang sedang dalam kegundahan .
ecewaahh ! muahaha .


Mood : rajin nak blogwalking sampai pitam !



BEN ASHAARI CARI BLOGGER KREATIF..AKU UMPAMA !

Saturday, July 23, 2011 | 18 talkiey²



! السلام عليكم

Santai Bersama BEN ASHAARI

nampak je abang ben buad segmen terus picit lelaju . muahaha


tenkiu incik google kasi pinjam gambar kiutt ny . hehe

pokok ! itu lah yang boleh di umpamakan kepada seseorang yang bergelar blogger
yang kental . walau menerima berbagai cacian & hinaan mahupun irihati
daripada sesetengah blogger yang lain , masih tetap tidak mematahkan semangat
untuk berblogging dan terus berdiri teguh di situ . walau batin menangis sayu . muahaha
*apa yang haku merepek ny ?!

jom senyum macam baby kat bawah ny .




Segmen Kami Blogger 1Malaysia

Saturday, July 23, 2011 | 3 talkiey²



! السلام عليكم



wehee ! nak join segmen ny la . i come from kelantan . muahaha




Lagu rasmi negeri Kelantan
Lanjutkan usia Al-Sultan kami
Sultan kelantan rajai ikrami
Aman sentosa tuhan sirami
Kekal memerintah kami
Kasih & taat setia di sembahkan
Keriangan di ucapkan
Segala kebesaran Allah cucurkan
Bertambah kemuliaan



eiyna tag 
jatty

rasa berminat jerr nak join segmen ny . tanpa membuang masa
yang tak terbuang , teros join tak hengat dunia ! ngehehe .
jom join sama . nak join ? sila rajinkan diri anda untuk klik banner
 yerr . haha *kejam .




BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER

Thursday, July 21, 2011 | 26 talkiey²


! السلام عليكم

Santai Bersama BEN ASHAARI

join gk la . hihi



Aku Blogger Baru La Bang!!

Monday, July 18, 2011 | 16 talkiey²


! السلام عليكم

Lepak di BANGKU KOSONG™

hai hai hai !! muehehe . hari ny sesaje nak menggatalkan diri+memaksa
tangan menaip entri ny . haha . jom kite mulakan sesi intebiu ny .


nama blogger dan nama blog
     eiyna zhafirah , nukilan rahsia hati
tarikh berblog
     03-03-2011
entri paling popular
     wordless#2
widget paling best
     geng blogger kowt . hehe
widget paling tak best
     entah la , rasanya semua best best . ngehehe



Segmen " I promote Blog U, U kritik Blog I pedas2"

Sunday, July 17, 2011 | 7 talkiey²


! السلام عليكم


disebabkan tahap kebosanan sudah mencecah suhu 360 darjah .
eiyna terpaksa+seksitedd nak join segmen ny . hehe
nak join ? klik banner derr .



thanks !

Sunday, July 17, 2011 | Jom talkiey²


! السلام عليكم


wah , tak sangka semakin ramai yang sudi follow blog nie . tenkiu tenkiu !
really appreciate it . hehe . dan sekarang sebagai tanda penghargaan ,
eiyna buad satu entry khas untuk follower a.k.a friend yang ke 555 .
siapa yang bertuah tue . jeng jeng jeng . haha . she is miss nurainura .
thanks dear ! tapi sayang seribu kali sayang . apabila diriku dengan perasaan seksitednye nak
terjah blog dia , ini yang ku dapat  blogger-emoticon.blogspot.com


bertapa hancurnya hatiku di kala itu . huwaaaaa ! kenapa awak sanggup
buad saya macam nie ?! sampai hati awak .*apa yang haku merepek ny ?! 
hanya ini je yang saya mampu lakukan untuk awak .
tergamakk nye awakkkkkk ! muahaha . dia start da , dia start da merepeknya !
jadi kepada awak awak yang mendengar luahan hati saya nie , tolong lah !
saya merayu sepenuh hati pedal saya . tolong tinggalkan link blog anda !
supaya senang saya nak lepak kat sana . pekena roti canai+teh tarik satu ke .
perrgggggghhh ! kaw kaw bebbbb ! haha



Contest: I ♥ Blogging!

Saturday, July 16, 2011 | 6 talkiey²


! السلام عليكم


tengok macam menarik hati jerr . nak join jugak la . hehe .kenapa
eiyna  blogging  jap eh nak fikir emoticon16
aha  taw pun . nak taw jugak ke  ala , malu la nak citerr . haha

eiyna  blogging sebabemoticon06
  boleh tambah pengetahuan . banyak info yang boleh eiyna dapat+ kongsi
dari blogger²  lain . perasan lettew ! haha
 bole berkenalan dengan blogger lain . kan kan . hehe
 tengok macam bes je ada blog . so , nak try la jugak berblog .
korang ada , eiyna pun nak jugak ! muahaha
 dapat kenal dengan achik syida .*sah sah ayat bodek . haha
 sebab eiyna suka join segmen/GA/contest . menang kalah lumrah
hidup . asalkan eiyna happy 
 sebab eiyna memang  berblog la . muahaha





saya blogger negeri kelantan

Saturday, July 16, 2011 | 18 talkiey²


! السلام عليكم


 ketereh
 wakaf che yeh
 nasi kerabu
 smk abdul samad tak habes sekolah lagi la ! hihi





Segmen Oshin : Umor Saye ........

Friday, July 15, 2011 | 4 talkiey²


! السلام عليكم

di sebabkan eiyna di jemput khas oleh tuan punya blog , nak join la .
*perasan lettew . muahaha . tak kesyahh .

oke , nak bagitaw satu rahsia nie . tapi jangan bagitaw orang lain taw .
nie rahsia kite bedua je taw . *eiyna gediks ! haha . whatever .
k siyes² . umur eiyna sebenarnya baru 17 tahun 1 bulan 15 hari .
muda kan ?! hehe . umur korang pulak ?! lalala~

jom join ramai ramai . tekan smile .



Kamu Follow Saya,Saya Follow Balik..Boleh?

Friday, July 15, 2011 | 1 talkiey²


! السلام عليكم

http://4.bp.blogspot.com/-v5uWjXJU2OM/TcLfiMOLdSI/AAAAAAAAAPk/L1ZLeVdhZvo/s1600/cz.jpg

oke , eiyna d tag oleh nanang . so , nak join gk la . hehe
nak join gk ? tekan banner .

close > 11.30 PM





giveaway 1minggu 1buku

Friday, July 15, 2011 | 2 talkiey²


! السلام عليكم


oke , sekarang eiyna nak join GA dari kedai buku harga patut . yla ,
eiyna kan calon spm . so , kena la banyak membaca . tak gtu ?! muahaha
*perasan lettew . sesiapa nak join bolah la tekan banner .



Promote Blog Saya dalam Satu Entry

Thursday, July 14, 2011 | 6 talkiey²


! السلام عليكم

http://4.bp.blogspot.com/-v5uWjXJU2OM/TcLfiMOLdSI/AAAAAAAAAPk/L1ZLeVdhZvo/s1600/cz.jpg

promote blog saya yer c.z 

jom join ! 



SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER

Thursday, July 14, 2011 | 20 talkiey²


! السلام عليكم


nama panggilan blogger  eiyna zhafirah
tarikh mula berblog  03-03-2011
rakan blogger terkini  526
terget tambah rakan blogger  seramai yang boleh

wanna join it ? click the banner dear .