cara cara daftar churp churp

Friday, December 09, 2011 | 5 talkiey²


siapa yang belom daftar Churp churp ? mak aihhh , ramainya ! muahaha
sapa sapa yang tak tahu menahu langsong pasal churp churp nie meh eiyna nak
tolong bagitau . tappiii..... erk.. err.. sebelum tue bole tolong klik sini and sini !
thank you . kih kih kih .

churp churp nie sama macam nuffnang dan merupakan iklan secara online melalui 
facebook , twitter , blog dan laman sosial yang lain . kita akan dapat rm 0.20- rm 0.40 setiap kali orang klik iklan kita . kira macam income kita lah walaupun hanya duduk kat rumah ! kita bole pilih kempen mana yang kita nak iklankan . contoh macam kat bawah nie . korang boleh klik kalau nak tengok macam mana iklan tue .

dan banyak lagi lah iklan dari churp churp ! korang teringin nak daftar churp churp ? tapi tak tahu caranya ? oke , eiyna akan tunjukkan cara nya . korang akan dapat RM 0.20 - RM 0.40 per click ! mesti dalam hati korang cakap "uikk , ckit nye ." 
memang la sikit permulaannya..

tappppiiiiikannnn , kalau dah 500 orang click dah banyak mane ?

  • picit sini untuk mendaftar .
  • sign in menggunakan akaun facebook korang .
  • masukkan emel dan password .
  • tekan allow .
  • dan selesaikan 3 step yang di perlukan .





tekan authorize with facebook .


tekan authorize with twitter . kalau tade just klik skip .



isikan maklumat yang di perlukan . pastikan korang masukkan nama sebenar
seperti dalam ic korang . jangan tick kotak yang eiyna purple kan tue jika anda beragama islam lah . sebab kalau tick , makna nya korang benarkan iklan mengenai arak dan rokok .


tick i understand tue , then update !  tahniah ! korang dah pun jadi ahli churp churp .
cara cara nak letak iklan kat blog nanti lain kali eiyna post okeh ?! hehe
just tunggu yaw :)

tunggu apa lagi , jom daftar churp churp !









Jom talkiey²

izatty fatihah said...

waa..syg k'eiyna ketat2 hehe :)

//Junnie said...

npe sye xdpt dftr eh... ...
sorry. lmbp skit :(

eiyna zhafirah said...

@//Junnie dh ikut mcm yang sy ajr tue k ?

Kamila Husna said...

1) Kalau daftar tu, kena pakai email yang sama dengan email untuk facebook@twiiter?

2) Dia memang akan selalu send email kat kita ka?