kad raya dah sampai la !

Saturday, August 20, 2011 | 3 talkiey²



perhatian !! blog ini hanya mengandungi pop-up window comment sahaja .





yeyeii ! kad raye dah sampai . muahaha . terima kasih akak oshin yang comel lagi baik
hati . selamat menyambut lebaran . hehe . cepat betol ye akak post kad raye tue . tup !
tup ! dah sampai . apa apa pun mekasih . most important sebelum nak sambut raye tue  ,
hargailah 10 ramadan terakhir ny . sebab kat sini lah banyak ganjaran yang boleh kita dapat.

oke , sekarang nak review blog bertuah . sape yerr yang bertuah tue ? jeng jeng jeng .

she is.......
miss osixnine
nak taw kenape dia bertuah ? sebab... sebab dia dah jadi followers eiyna yang ke 789 !
cantik kan nombor tue ? hehe
thanks osixnine sebab sudi folo blog yang tak seberapa ny .


p/s:sekarang dah naik 799 ! thanks semua . nanti eiyna pergi guling guling
dekat blog korang pulak .



Jom talkiey²

Marina said...

wah...dapat kad rayer...

HasrulHassan [HH] said...

Salam... hmm selamat hari jadi gak kat dak cute tu ehh ...