SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?

Saturday, August 20, 2011 | 36 talkiey²


perhatian !! blog ini hanya mengandungi pop-up window comment sahaja .





Jom talkiey²

Ini Kisah Tia said...

sumpah blog ni comel .. tak berat .. tapi ada satu perkara Tia nak sentuh sikit tapi jangan marah tau ..

masa mula2 masuk link entri blog ni tadi , Tia jadi blur sekejap . tercari-cari mana entri .. lepas tu baru Tia perasan ada perkataan click here . tapi lepas beberapa minit baru Tia dapat jumpa.

so , mungkin boleh pilih warna yang terang sikit untuk perkataan click here tu :) thanks join segmen Tia ..

My Name is Mar said...

Tak berat lah..
Tapi tercari-cari mana nak tekan butang KOMEN..

anamizu said...

cik ana singgah dr segmen ni..
ok je blog comel ni..x berat pon :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

tk berat lah ... cpt ja...^.^

slam perkenalan..;)

azie said...

blog ni x berat..tp confuse mula2 nk comment kt mana.. :)


http://dizizzmalife.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

G3-lina said...

tak berat sgt!!! oit2!! blog awq comel la!!!!! cemburu lah!!

tapi.. merata jugak la mencari di mana dia butang komen.. haha.. mungkin boleh baiki di situ dgn tukar icon atau boldkan part utk beri komen tu

eiyna zhafirah said...

Tia : oke , tengs atas tegurannya :)
nanti sy try perbaikinya ^_^

eiyna zhafirah said...

my name is mar : tengs :)

eiyna zhafirah said...

azie : oke , tengs :)

G-3 lina: tengs :)

PeRmAtA bIrU said...

blog nih x berat sebab comel jer.. tapi saya keliru nak cari butang komen.. da banyak kali datang.. tapi x jumpa butang komen.. ni baru terjumpa... tapi mengikut broadband saya nak habis limit esok nih... ok aja la blog ni.. laju gak la...

alia shahira said...

heeee xberad laaaaa sayang =) even camnie pon xberad oh! senang je nak bukak =) hehe. blog superbbbb tu!

Panggil aku Han said...

mula2 masuk tadi blur kejap...
bila klik baru fhm...
kreatif...
blog pn ringan..

kotak bulat said...

emm... td masa masuk.. tak tau pun kne klik enter tu.. kb tunggu je sb ingtkan lambt loading. pastu bru perasan kne klik tu.. kalau boleh ubh ye sb tak ramai yg alert pasl bnda tu.. warna agak kabur, pilih warna yang terang ye.. warna tulisan entri hampir sama dgn background.. pilih warna yang menonjolkan tulisan kit.. :)


err..tak pe ke kalau komen pasal bnda lain selain berat ke tak ek?

Bro ahmad said...

loading lambat...tak tau sebab apa bb bro ke? betul kata kawan2 kt atas, mengelirukan..untuk kebaikan bersama hmm

Danial Razak said...

salam..
ermm..secara jujurnya memang pening sikit la nak cari masa mula2 tu kat mana..hee..
err..blog ni ada bunyi kan..rasanya kalau tak der bunyi2 tu ok jer..ni hanya pendapat peribadi jer la..heee..peace..=)

twinkeenabilah said...

Tak berat pun, Hee :)
comel je blog, ptt ah tgu tgu tak keluar entri, rupanya kne click. kekeke

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen :)

blog ni mmg unik, cantik !
masukk mmg ringan je, cuma masa nk masuk tu agak blurr, sebab lmbt keluar words klik sini tu..huhu

izni said...

terpinga pinga nak carik butang coment .
tapi blog ni comel sesangat sangat .

aena jamil. said...

blog ringan and comel. :D

Myera Nyera said...

blog ni ringan :) baru perasan, awak ada twin blog. ada sorang lagi blogger lebih kurang blog macam ni gak :)

Shaherah said...

blog ni ok.. x berat.. tp nk masuk macam blurr ckit.. mne nk kne tekan.. mne nk komen.. >.<"

Ezad Skytech said...

mula2 masuk macam pelik kejap..
"lambat loading ke blog ni?"
rupa2nya kena tekan klik masuk dapat masuk...tapi loading laju je..mula2 masuk je blur sikit...hee~

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Ter0s terang ilang arah tujuan skjap.. Blur.. Ckp s0rg2, lmbat l0ading ke bl0g ni? Ap na kne wat ni.. x kua pape p0n..

Tibe2 tnmpk click here.. Hahaha... Mmg x berat.. Ringan n simple tp kple pening ckt.. Myb sbb kaler k0t.. :)

Tp k0men plg pntg, x berat.. Hihihi

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

amek mase 4 saat jewk nak loading habis,,lagi pown belog sifu neh,,hahaha

eusaida_eda said...

sngt cute la blog nie... huhuh comey2 :D xberat pn....

miss lyzeer said...

x berat..good, cuma cam blogger lain ckp..button komen and masa nk masuk blurr sikit..hehe, jom terjah miss pulak =)

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

mary ann ;) said...

belog tak berat, tp kaler utk click here tu pudar sangat la yunk.. huhu


tp belog nie comel! ;)

athira aziz said...

x berat pn blog ni..cumil sgt..:)

Princess Feyqa said...

salam blog ni comel! suke tgk hehe. tpi kan, fyqa xjmpe tdi link post comment, heee maklum la blog fyqa simple ajeh hehe

hira said...

comel :) tapi susah sikit cari tempat nak komen. huhu

anda dijemput untuk join segmen ni :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

miss usse said...

salam perkenalan..
sumpah comel blog neh..:)
naseb baik jmpa ikon nak komen..huhu
hepy blogging yea..
lajuuuuuu jea loading..

rerehalim said...

ringan and tidy. tapi ssh sket nak cr button. but overall, nice blog.

miezah said...

xberat pun dear ..
cepat loading .. :))