Tak cuti pun esok !

Tuesday, August 16, 2011 | 6 talkiey²




time pes dapat taw 17 ramadan cuti , dalam hati dah berbunga riang . sempat jugak
memasang hajat nak qada' tidurr yang telah lama tergendala . ZZzzzz . muahaha



tapi di suatu hari yang sungguh hening dan bening ceh , siap bercerita lagi ku di kejutkan dengan
satu berita yang telah membunuh seluruh jiwa dan raga ku yang happy tadi .


minggu lepas
cikgu: rabu minggu depe cuti nuzul quran kei ? (sambil tersengih) ada bengkel ! jadi cancel
         hop ray0 ke-5 .
kami:ha ? (buad buad nak pengsan)

pagi tadi

teacher:esok cuti kei ? sedap la bole rehat .
kami:tok cuti pun teacher . ado bengkel kimia . (sambil buad muka ala ala seposen gitu !)


p/s: bengkel start pukul 8.30-2.00 . alamak !!

Translation

depe:depan
hop:yang
kei:kan
tok:tak
ado:ada



Jom talkiey²

izatty fatihah said...

haha nk repot ko cg radz !
ececey siap ad translation ag ~
haha xD

Zul Fattah said...

bukan hari ini cuti ke? semua sekolah..?

El Yana said...

yana follow sini..765

eiyna zhafirah said...

zul fattah : mmg la tp ade bengkel :(