tempahan edit blog

Wednesday, August 17, 2011 | 9 talkiey²




TRECHY TEEN // Blog Official

oke , sekarang eiyna nak bukak tempahan edit blog . tue pun kalau ade yang nak la .
sebab lately ramai yang tanya pasal ny :c: kalau ade , IM eiyna kat sini or
inform me kt my fanpage . cost ? urm , fikir fikir tak nak la ambik mahal . just RM20 .
bole bayar melalui top up or bank in . FULL edit la . berbaloi la tue . bukan senang nak edit blog . tambah tambah
template macam eiyna ny . :10: tak nak sudah . tak pakse pn . muahaha .

blog blog yang dah eiyna edit















Jom talkiey²

KimiCnoL said...

hee..comel jep..tapi aku lelaki..takkan nak buat ginie plak kn..hahaha ;D

eiyna zhafirah said...

muahaha , sy phm perasaan anda :P

Hany Rara said...

hey comel la T_T sy nk tempah..sy da add awk kt fb..t app taw :))

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

dear mcm mane cantek kan part tarikh tuh sekali eak??

Cik gigi kaca said...

nak tempah jgk edit blog mcm si somel nih..da add fb awk..=)

nur adila said...

saya nak tempah tpi xblh nk add awk kt fb skrg. : (

Beasty Boys said...

Saiyaa nak tempah !
=> Saiyaa dahh add . Confirm eaa ^.^
http://www.facebook.com/iena.laylee

nur adila said...

kita nk tempah,tpi skrg sya xblh add awk kt fb la :(