pabila jemari ku menari nari di keyboard

Saturday, August 13, 2011 | 10 talkiey²



hai ! hai ! korang sedang buad ape tue ? buad ketupat k malam malam
cenggini? oh , no no no ! jangan buad ketupat di bulan puasa yer . haremm !
dah memang tak bole pun . muahaha . kot kot le pegi cuit jiran sebelah tanya
pasal si yusri + lisa surihani tue yang dengo kabo nye nak kawin next year .
oppsss ! tersyasul pulaks . hehe . nak tahu selanjut nye ? pegi la tanya
lisa sendiri ! muahaha *kejam . hei , eiyna baru lepas ngedit blog seorang budak
comel+kiut . nama dy bubu chacha . dah lama kowt eiyna kenal dy . dan
di sebabkan dy sudah bosan+menyampah dengan blog dy eh , betol k ? kang
dy bace mampoih eden. so eiyna sesaja menawarkan diri untuk mengedit blog dy .
walaupun pada hakikatnya ku menyedari tangan ku yang halus mulos ny tidak lah
 berapa pandai nak menari nari di keyboard memahami kod kod yang sememangnya
tidak sehaluan dengan ku . eh ? hape haku merepek ny ?!

dan hasil nye eiyna mendapat tempat pertama dalam mengedit blog ! selepas beberapa
jam mengerah tulang empat kerat ku ini , terciptalah sebuah blog yang cun melecun
macam di bawah ny . eh , cun k ? *perasan


nak tengok lebih jelas , sila pergi ke blog adik bubu .
rajen rajen kan lah jejari anda yang comel tue follow blog dia ! hehe
aik , sempat lagi mempromot ek ?

otw nak g jenjalan ke blog yang sudi datang follow blog ny . maceh maceh !




Jom talkiey²

Bintu Zainal said...

kalau editkan blog Bieha blh x ?
kne bayar ke ?

nak jadi kecik cam ni jugak...pelissss XOXO

eiyna zhafirah said...

bole :)
tak pn , free jer .
nt bg emel+psswrd kt fanpage eiyna ek :)

ouh iena said...

wahhh lawanye blog dye :)

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

lawanye belog mcm neh,,cmne nak buat eak??boleh buat tutor ke ape2 tak??kalau editkan best jugak,,hehe

KimiCnoL said...

blog2 hebat semua nie..hehe

eiyna zhafirah said...

pinkaholicx: nnti sy try wt tutor :)

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

tengs ye,,hehehe,,lame dah try cari tutor untk design blog mcm neh,,sebab tgk layut dekat blogskin bnyk cun2 tp x reti gune yang ala2 mcm neh,,